Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 • Csatlakozz Te is a PonyClub-hoz, a világ egyik legkedveltebb könyvklubjához!

  Kattints az első pecsétre, hogy kitölthesd a jelentkezési lapot!
  Jelenleg csak Magyarországról tudunk megrendeléseket fogadni.
  » További info
 • Mit kell tudnod, ha a PonyClub tagja szeretnél lenni?


  Fontos:
  Meglepetés ajándékkal kedveskedünk, ha  klubtagunk leszel!
  Megkapod a nagy kezdôcsomagot és a KÜLÖN MEGLEPETÉST: a csodálatos lovas ébresztôórát.
  Mindezért most mindössze 990 Ft-ot (+ 500 Ft csomagolási és postaköltséget) kell fizetni.

  Nagyon egyszerû:

  Amikor visszaküldöd a megrendelôszelvényt, mi postázzuk a nagy kezdôcsomagot, így automatikusan a PonyClub tagja leszel. Ebben az esetben 4-5 hetente kézhez kapsz egy izgalmas új küldeményt. A hibás vagy kézbesítés során megsérült küldeményre cserekötelezettséget vállalunk.

  Ezt mind biztosítjuk Neked:

  A PonyClub évente 12 csomagot kínál: 8 „kalandcsomagot” nagyszerû könyvekkel, extra ajándékokkal, egyenként 2960 Ft-ért (+500 Ft csomagolási és postaköltség) és  4 rendkívüli csomagot, egyenként 3960 Ft-ért. (
  (+500 Ft csomagolási és postaköltség) ) Ahhoz, hogy megkapd a következô csomagot, semmit nem kell tenned, azt minden klubtagunknak automatikusan elküldjük.

  Csak azt veszed meg, amit szeretnél:
  A PonyClub Magazin minden számában és honlapunkon megjelenik a következô csomag részletes tartalma. Ha szeretnéd kihagyni a következô csomagot, elég, ha felhívsz minket a 374-3829-es számon, vagy elküldöd nekünk a mellékelt Magazin-igénylô kupont a megadott határidôn belül. Ebben az esetben is megkapod a PonyClub Magazin ingyenes számát, de nem a teljes küldeményt.

  Semmiféle kockázatot nem vállalsz:
  A kezdôcsomag tartalmát annak kifizetése után minden esetben megtarthatod. Bármikor megszüntetheted klubtagságodat. Csak azon csomagok ellenértékét kell kifizetni, amelyeket szeretnél megtartani. Elég, ha levélben (1063 Budapest, Bajnok utca 13.) vagy telefonon (06-1 374-3829) értesítesz bennünket.
  » További info