Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Stratégiai lovas játékok:  
   

stratégiai lovas játék

1. Lovas Farm
stratégia
Tündéri grafikájú, jól megszerkesztett játék, több órás elfoglaltságot ad! Gazdálkodj a pénzeddel, vásárolj versenylovat, folyamatosan eddzed és fejleszd képességeit, és nyerj pénzt a versenyeken! Vigyázz, az étel sose fogyjon el, mert csökkenhet a lovad kitartása és értéke.
Minimális angol tudás szükséges hozzá.

 


 


Derby stratégiai lovas játék

2. Versenyló Tycoon
Stratégiai játék
Aranyos, 2D-s grafikával. Kiválaszthatod lovadat, zsokédat, ápolódat. Gazdálkodj a pénzeddel, és nyerd meg a versenyeket! Kevéske angol tudás nem árt, de könnyen kezelhető, csak egér kell hozzá.

 

 

 

 


stratégiai háborús lovas játék

3. Lovagkori háború
stratégia/háborús
Generálisod hófehér paripán irányítja sereged, hogy megvédje a várat. Kevesebb lórajz, annál izgalmasabb játék, visszarepít a középkorba!
Egyszerű használat, könnyű irányíthatóság, kellemes rajzok.
Használd az egeret az irányításhoz.

 

 


 

 

 


 


 

Kaland lovas játékok:  
   

kaland lovas játék

1. Menekülj a sárkány elől!
kaland
Egy tisztességes favágó igencsak szerencsétlen sorsra jutott. A sárkány elrabolta, szerelme megégett egy tűzvészben, és zombik nézték vacsorának. Két dologban bízhat az életben maradásért, fejszéjében, és lovában.
Használd az "A" és "D" betűket, valamint a nyilakat.
Nagyon izgalmas gyönyörű animációjú játék, és előnye, hogy nem kell elölről kezdened az összes pályát, ha elveszted az életed! Teljes kikapcsolódás!


 


kaland lovas játék

2. Sárkányok Földje
kaland/ügyességi
Gyönyörű Shire hátán lovagolsz, hogy utolérd, és legyőzd a sárkányt.
Remek figyelemfejlesztő játék, egyszerre több dolgot kell nézned: ne botoljon meg a lovad, kerüld ki a tűzgolyókat, lődd a sárkányt, és nem utolsó sorban szerezz extrákat!
használd az egeret és a nyilakat is egyszerre!
Izgalmas, szép grafikájú, teljes kikapcsolódást ígér!

 


 


kaland lovas játék

3. Nimian vadász
Kalandjáték
Gyönyörű grafikával megáldott 3D-s játék, kerek történettel. Kissé nehezen kezelhető, de felér egy PC játékkal.
Menj a vadlovaddal és fogd el a repülőteremtményeket halott szellemekért cserébe, hogy eredeti életet hozz vissza a Föld számára. 


 

 

 


 


 

Ügyességi lovas játékok:  
   

ügyességi lovas játék

1. Hamupipőke menekülése
Ügyességi
Hamupipőkének lejárt az ideje, és menekülnie kell! Minél több gyöngyöt szedsz össze minél rövidebb idő alatt, annál messzebb kerül a kastélytól (még) hintóval. Vigyázz, ha lejár az időd, minden visszaváltozik!
Használd a nyilakat az irányításhoz!

 


 


díjugratás lovas játék

2. Díjugratás
Ügyességi
Gyönyörű grafikájú, élvezetes 3D-s díjugratós játék, bár egy kicsit lassan reagál a parancsokra. Teljesítsd a pályát minél rövidebb idő alatt, használd a nyilakat!

 

  


ügyességi lovas játék

3. Vágta!
Ügyességi
Nagyon egyszerű, de annál szebb animációval. Ugord át a város épületeit, melyek különféle alakúak, és magasságúak. Az ugráshoz az erőt a felfelé mutató nyíllal tudod megszerezni, és a mennyiségét látod is a paci fölötti kis sávban. Vigyázz, ne ugorj túl nagyot sem!

 

 

 


ügyességi lovas játék

4. Mese verseny
ügyességi
Aranyos 2D-s ügyességi játék tele izgalommal. Ha nem ugrod át az akadályt, büntetés pihenőt kapsz, de energiádat pótolhatod a fán lévő gyümölcsökkel. Használd az egeret ugráshoz, gyorsításhoz, kattints duplán, ha nagyobbat akarsz ugrani.

 


ügyességi lovas játék

5. Akadályfutás
Ügyességi
Nagyon egyszerű, rövid, szép animációjú és izgalmas lóversenyjáték. Használd az egeret, kattints a "jump"-ra, mikor ugrani kell, és a "whip"-re mikor gyorsítani. Mindig a kék ruhás zsokét irányítod.

 

 


 


ügyességi/stratégiai lovas játék

6. Maradj az élen!
Ügyességi
szép grafikájú 3D-s játék. győzz le mindenkit a pályán a space és a nyilak segítségével. jó stratégiai készség szükséges hozzá, és te lehetsz a legjobb!

 

 

 

 

 

 


 


 

   
Öltöztetős lovas játékok:  
   

kreatív lovas játék

1. Lovas kifestő
Kreatív

Egyszerűen kezelhető öltöztetős játék. Alkosd meg álmaid paciját! Öltöztesd fel, színezd ki, és gyönyörködj a csodás animációban!

 

 

 

 


kreatív lovas játék

2. Bartz Pony öltöztető
Kreatív
Soha nem látott édes grafika, korlátlan lehetőségek, kedvenc legédesebb pónid megalkotásához. Ki is nyomtathatod, habár a papíron nem fog ilyen szívlágyítóan pislogni...

 

 


 


kreatív lovas játék

3. A lovak földje
kreatív
Újabb öltöztetős játék, ezúttal a minimaxról ismert rajzfilmsorozattal. Egyszerű használat, kedves grafika, habár sajnos nem animálódik elkészült művünk, elődjeivel ellentétben.
Egér szükséges hozzá.

 

 

 

 


 


 

Vegyes lovas játékok:  
   

gyorsasági lovas játék

1. Zsoké bajnokság
Gyorsasági/ügyességi

Ki a legjobb zsoké? Aki a leggyorsabban reagál, melyik tárgy van kiírva a képernyő tetejére. Kattints rá, annyiszor, amennyiszer tudsz, és te győzhetsz!
Angol tanuláshoz ideális!

 

  


logikai lovas játék

2. Sokkoló sakkozó
Logikai

Csak egy huszárral kell bajlódni, és nem is kell leütni senkit, de legalább olyan nehéz, mint jól sakkozni. Lépj az összes lehetséges helyre lólépésben, mielőtt lejár az időd! Használd az egeret hozzá!

 

 


 


tippelős lovas játék

3. Derby-fogadás
Tippelős-lóverseny
Találd ki, melyik lesz a befutó ló! Kattintással jelöld ki a számodra legszimpatikusabbat, majd tegyél tétet, és várd ki, jól tippeltél-e!
Angol nyelvű, könnyen kezelhető.

 

 


 


vicces lovas játék

4. Éneklő lovak
vicces

Ilyet még nem látott a világ! Kánonban éneklő lovak! Csak kattints a lovakra és máris hallgathatod áriájukat!
Multimedia flash player szükséges hozzá.

 


 


stratégiai lovas játék

5.Fogadj és nyerj
Ügyességi/stratégiai
2D-s fogadós játék, lóversennyel. Kiválaszthatod melyik ló lesz a nyertes, az induló lovak számát, a verseny hosszát, a tétet sőt a nyert pénzből új lovakat, versenypályákat is kipróbálatsz.
Lovad sikere rajtad is múlik, használd a nyilakat, hogy gyorsabban fusson!
Angol nyelvtudás nem árt!

 

 


 

Forrás: lovasok.hu